Център за професионално обучение „Релакс“ към „Савов-77“ ЕООД е основан през юли 2017 г. Богатият си практически опит придобива след 5 годишно успешно сътрудничество с друга обучаваща институция и продължава тясно сътрудничество с нея. Стартира с малко преподаватели и учебни бази, а днес е един от водещите центрове и с име не само в България, но и по чужбина. По настоящем преподавателският екип и учебни бази са над 60 броя, в които се предлагат различни обучения по професии и специалности в обхвата на лицензията си.

Ако разгледаме организираното меню в сайта ще намерим много полезна информация, както от законодателна гледна точка, така и структурирано офермени учебни бази / партньори/  и информация за директен контакт в тях. А в галерия бихме се насладили на богат снимков материал, с линкове към постоянно обновявщи се страници.

Приятно сърфиране в нашия сайт и се надяваме всеки да намери нужната за него информация или избере своя преподавтел, който да постави началото на новата специалност!

Благодарим Ви!

Скандал Бюти Студио
Фризьор
Маникюрист-педикюрист
Миглопластилист
Микроблейдинг

Професия
„Маникюрист-педикюрист“

Професия „Фризьор“

Професия „Козметик“

Соларни услуги – „Квалификация за управители или част от професия – за служители“
Соларно студио „Съндей“

Професии:
„Професионален грим“
„Микропигментация“
„Миглостилист“

Специалност „Микроблейдинг“

Специалност „Миглопластика,
Обемни техники“

Специалност
„Класически и терапевтичен масаж“

Професия
„Оперативен счетоводител“

Професия
„Фитнес инструктор“

Специалност:
„Бръснаро-фризьорство/мъжко фризьорство/“