Център за професионално обучение „Релакс“ към „Савов-77“ ЕООД е основан през юли 2017 г. Богатият си практически опит придобива след 5 годишно успешно сътрудничество с друга обучаваща институция и продължава тясно сътрудничество с нея. Стартира с малко преподаватели и учебни бази, а днес е един от водещите центрове и с име не само в България, но и по чужбина. По настоящем преподавателският екип и учебни бази са над 60 броя, в които се предлагат различни обучения по професии и специалности в обхвата на лицензията си.

Ако разгледаме организираното меню в сайта ще намерим много полезна информация, както от законодателна гледна точка, така и структурирано офермени учебни бази / партньори/  и информация за директен контакт в тях. А в галерия бихме се насладили на богат снимков материал, с линкове към постоянно обновявщи се страници.

Приятно сърфиране в нашия сайт и се надяваме всеки да намери нужната за него информация или избере своя преподавтел, който да постави началото на новата специалност!

Благодарим Ви!

Всички професии от направление 815

Професия „Маникюрист“ ,  „Педикюрист“

Професия „Фризьор“

Професия „Козметик“

Соларни услуги – „Квалификация за управители или част от професия – за служители“

Професия „Професионален грим и Микропигментация“

Специалност „Микроблейдинг“

Специалност „Миглопластика, Обемни техники“

Професия маникюрист, педикюрист

Специалност „Класически и Терапевтичен масаж“

Професия „Оперативен счетоводител“

Професия „Фитнес инструктор“