Иванка Пенчева– практикува Миглопластика  от 2018г. със самостоятелна практика в салон в гр. Хасково, и обучава в гр. Хасково. Познато лице с имидж и професионализъм сред колегите си в България, демонстратор и обучител на всички познати техники в професията. Притежава висше образование.

Към професионалния път може да се добави, че е :

– Преподавател към ЦПО Релакс – Сливен  от 2021 г. по Договор за сътрудничество.;   Квалификационни степени – няколко Мастър класове и специализации по обемни техники и техника „Косъм по косъм”;                                    – Квалификация / по държавен образец/ за част от професия „Козметик” – Специалност „Миглопластика” със специален модул – „Инструкторска дейност” в Миглопластиката;                                                                                                                  – Десетки надграждащи курсове по обемни техники и Ламиниране на мигли;             – Участник в международни шампионати, конкурси и конференции с множество първи места;

Обучения, които предлага Иванка Пенчева:

Професия: „Миглопластика” , „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс            Начални обучения по програма Д на МОН за придобиване на квалификация за част от професия  – дневна и самостоятелна форма:                                                    Специалност: „Миглопластика”. „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс        Надграждащи обучения / програма Е на МОН/ за козметици с 2-ра СПК/, практикуващи „Миглопластика и обемни техники”, удостоверени с                      Удостоверение за професионално обучение – за част от професия, обр. 3-37 на МОН;                                                                                                                                      Надграждащи обучения за актуализация и разширяване на квалификация:
– Миглопластика;
– Обемни техники ;                                                                                                                – Ламиниране на мигли, удостоверени по желание на кандидат – курсиста – Сертификат или Удостоверение за професионално обучение, обр. 3-37 на МОН.                                                                                                               

Богата гама снимков материал и съдействие по всички въпроси, касаещи тази специалност са видни в профила и!

Набере директно:

0877531074

МИЛЕНА МИТЕВА– практикува Миглопластика  от 2018г. със самостоятелна практика в салон в гр. ХАСКОВО, и обучава в гр. ХАСКОВО. Познато лице с имидж и професионализъм сред колегите си в България, демонстратор и обучител на всички познати техники в професията.

Към професионалния път може да се добави, че е :

– Преподавател към ЦПО Релакс – Сливен  от 2022 г. по Договор за сътрудничество.;               

 – Квалификационни степени – няколко Мастър класове и специализации по обемни техники и техника „Косъм по косъм”;                                                                                                   

– Квалификация / по държавен образец/ за част от професия „Козметик” – Специалност „Миглопластика” със специален модул – „Инструкторска дейност” в Миглопластиката;                                                                                                                        – Десетки надграждащи курсове по обемни техники и Ламиниране на мигли;

Обучения, които предлага МИЛЕНА МИТЕВА:

Професия: „Миглопластика” , „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс                          

  Начални обучения по програма Д на МОН за придобиване на квалификация за част от професия  – дневна и самостоятелна форма:                                                                           Специалност: „Миглопластика”. „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс                       

Надграждащи обучения / програма Е на МОН/ за козметици с 2-ра СПК/, практикуващи „Миглопластика и обемни техники”, удостоверени с  Удостоверение за професионално обучение – за част от професия, обр. 3-37 на МОН;     

   Надграждащи обучения за актуализация и разширяване на квалификация:
– Миглопластика; – Обемни техники , удостоверени по желание на кандидат – курсиста – Сертификат или Удостоверение за професионално обучение, обр. 3-37 на МОН.                       

Богата гама снимков материал и съдействие по всички въпроси, касаещи тази специалност са видни в профила и в раздел Галерия на сайта!