Телефон: 0894529359 – АНИ  БАРАКОВА

АНИ БАРАКОВА практикува от 2017, непосредствено след първия си курс по Миглопластика – техника „косъм по косъм”. Взема участие в множество надграждащи курсове – 2Д, 3Д, 4Д, 5Д, руски обем и мега обем
Преподавател по Договор за сътрудничество с ЦПО „Релакс”-Сливен в самостоятелно сформираната учебна база в гр. ПЛОВДИВ
Обученията, които се предлагат при АНИ БАРАКОВА:
Професия: „Миглопластика”  Начални обучения по програма Д на МОН за придобиване на квалификация за част от професия  – дневна форма:  Специалност: „Миглопластика”.                                                                                                                                                       Надграждащи обучения / програма Е на МОН/ за козметици с 2-ра СПК/, практикуващи „Миглопластика и обемни техники”, удостоверени с Удостоверение за професионално обучение – за част от професия, обр. 3-37 на МОН;  Надграждащи обучения за актуализация и разширяване на квалификация:
– Миглопластика; – Обемни техники ;                                                                                                                  
Удостоверителни документи:  по желание на кандидат – курсиста – Сертификат или Удостоверение за профеионално обучение, обр. 3-37 на МОН.
Мотивация и цел – „Да продължавам да се развивам в тази сфера и да предам моите знания на бъдещи професионалисти в областта”

Пенка Кабранджиева– практикува Миглопластика  от 2018г. със самостоятелна практика в салон в гр. Пловдив, и обучава в гр. Пловдив. Познато лице с имидж и професионализъм сред колегите си в България, демонстратор и обучител на всички познати техники в професията.
Към професионалния път може да се добави, че е :
– Преподавател към ЦПО Релакс – Сливен  от 2021 г. по Договор за сътрудничество.;                  – Квалификационни степени – няколко Мастър класове и специализации по обемни техники и техника „Косъм по косъм“       – Квалификация / по държавен образец/ за част от професия „Козметик” – Специалност „Миглопластика” със специален модул – „Инструкторска дейност” в Миглопластиката   – Десетки надграждащи курсове по обемни техники и Ламиниране на мигли;

За себе си споделя : „Казвам се Пенка Кабранджиева от гр.Пловдив. Занимавам се с миглопластика от 2018 година, 3 години и стотици доволни клиенти, както и с ламиниране на вежди и мигли от 2 години . Сертифициран преподавател към ЦПО Релакс-Сливен с множество преминати както базови, надграждащи и мастър класове ,участник и победител в международни шампионати ,носител на 2-място да 3D обемно удължаване в международен шампионат и носител на купа. Работя в свои собствен салон в гр. Пловдив, като имам стотици доволни и редовни клиенти, работя и с екзотични извивки и всевъзможни техники по желание на клиента. Качествената работа и добрите материали, както и любовта ми към моята работа са ключа към доволните клиенти. Работата ми е моето призвание и удоволствието, с което я работя се вижда всеки ден .
Преподавателската дейност, която стартирам цели да предам своя опит и знания на всеки начинаещ или колега с опит. За мен ще е чест и удоволствие да положа основите на вашето ново начало в света на миглостилистиката!“
Обучения, които предлага Пенка Кабранджиева:
Професия: „Миглопластика” , „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс                       
Начални обучения по програма Д на МОН за придобиване на квалификация за част от професия  – дневна и самостоятелна форма:  Специалност: „Миглопластика”. „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс    Надграждащи обучения / програма Е на МОН/ за козметици с 2-ра СПК/, практикуващи „Миглопластика и обемни техники”, удостоверени с  Удостоверение за професионално обучение – за част от професия, обр. 3-37 на МОН;            
Надграждащи обучения за актуализация и разширяване на квалификация:

– Миглопластика; – Обемни техники   – Ламиниране на мигли, удостоверени по желание на кандидат – курсиста – Сертификат или Удостоверение за професионално обучение, обр. 3-37 на МОН.                                                                                                               

Богата гама снимков материал и съдействие по всички въпроси, касаещи тази специалност са видни в профила и в раздел Галерия на сайта или в страницата с директен бутон!

Йоана Къралиева – практикува Миглопластика  от 2020г. със самостоятелна практика в салон в гр. Пловдив, и обучава в гр. Пловдив. Познато лице с имидж и професионализъм сред колегите си в България и обучител на всички познати техники в професията.
Към професионалния път може да се добави, че е :
– Преподавател към ЦПО Релакс – Сливен  от 2023 г. по Договор за сътрудничество.;                
– Квалификационни степени – няколко Мастър класове и специализации по обемни техники и техника „Косъм по косъм”;                                          
– Квалификация / по държавен образец/ за част от професия „Козметик” – Специалност „Миглопластика” със специален модул – „Инструкторска дейност” в Миглопластиката;                                                                           
– Десетки надграждащи курсове по обемни техники и Ламиниране на мигли;

За себе си, споделя: Казвам се Йоана Къралиева в сферата на миглопластиката съм от 2020 г , когато открих своето признание. Участвала съм в много надграждащи курсове. Усвоила съм разнообразие от техники и извивки. В обученията си давам най-доброто , за да положа една стабилна основа на своите курсистки. Станете част от света на творчетвото, защото това не е просто професия ,а начин да изразявате себе си и да оставяте невероятни модели и съчетания от техники зад вас, които да говорят за вашата работа.

Обучения, които предлага Йоана Къралиева:

Професия: „Миглопластика” , „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс                                                   
Начални обучения по програма Д на МОН за придобиване на квалификация за част от професия  – дневна и самостоятелна форма:                                           
Специалност: „Миглопластика”. „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс                                              
Надграждащи обучения / програма Е на МОН/ за козметици с 2-ра СПК/, практикуващи „Миглопластика и обемни техники”, удостоверени с                                                                    
Удостоверение за професионално обучение – за част от професия, обр. 3-37 на МОН;                                      
Надграждащи обучения за актуализация и разширяване на квалификация:

– Миглопластика;
– Обемни техники ;                                                                                                                                          
– Ламиниране на мигли, удостоверени по желание на кандидат – курсиста – Сертификат или Удостоверение за професионално обучение, обр. 3-37 на МОН.                                                                                                               

Богата гама снимков материал и съдействие по всички въпроси, касаещи тази специалност са видни в страницата, с директен бутон!

Успеха се крие в желанието ,което аз ще пробудя у вас. Очаквам ви с нетърпение!