ВАНЯ ЙОВЧЕВА – Методист на Центъра и отговорни по качеството на обучение.

Образование и квалификации:

 • Висше образование – Информационни и комуникационни технологии
 • Професионална квалификация – „Учител“;
 • Професионални квалификации в направление 815 – фризьорски и козметични услуги – 2-ра и 3-та степен
 • Старши учител в ПГЕЕ „Мария С. Кюри“ – Сливен

Практикува  в  салон „Релакс“ в гр. Сливен с богат практически опит – над 10 години и с множество надграждащи обучения, допълващи и актуализиращи знания и компетентности по професията „Маникюрист-педикюрист” и „Козметик”.

В самостоятелната Учебна база – „Релакс”-Сливен, организирана през 2017 г. се предлагат следните обучения по професията „Козметик“:

Начални обучения:

 1. Професионален курс – обучение по част от професия, удостоверен с Удостоверение за професионално обучение;
 2. Квалификационен курс – обучение за придобиване на степен на професионална квалификация – 3- та степен – специалност „Организация и технология на козметичните услуги‘.                       Обучение по дисциплини в съответствие с ДОС по професията.
 3. Квалификационен курс – обучение за придобиване на степен на професионална квалификация – 2-ра степен, специалност „Козметика“.
 4. Надграждащи обучения – всички модули от професията, по желание на курсиста – АПАРАТНА КОЗМЕТОЛОГИЯ, КОЗМЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ, ТЕРАПЕВТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО и др..

Надграждащи обучения:

 1. Надграждащи обучения по рамкова програма на МОН – Е, при наличие на Удостоверение за професионално обучение за част от професия, с цел квалификационно обучение – Свидетелство за професионална квалификация – втора степен или при наличие на 2-ра степен – надграждане в 3-та степен на професионална квалификация / СПК/

!!! ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР !!!

Пенка Господинова – собственик на салон в гр. Сливен с богат практически опит – над 10 години и с множество надграждащи обучения, допълващи и актуализиращи знания и компетентности по професията „Маникюрист-педикюрист” и „Козметик”.

В самостоятелната Учебна база – „Инфинити козметикс”-Сливен, организирана през 2017 г. се предлагат следните обучения:

 1. Професионален курс – обучение по част от професия, удостоверен с Удостоверение за професионално обучение;
 2. Квалификационен курс – обучение за придобиване на степен на професионална квалификация – 2-ра степен. Обучение по дисциплини в съответствие с ДОС по професията.
 3. Надграждащи обучения – всички модули от професията, по желание на курсиста.
 4. Надграждащи, при наличие на Удостоверение, с цел квалификационно обучение – Свидетелство за професионална квалификация – втора степен.
 5. Обучения още по Миглопластика, Ламиниране на мигли, Къна за вежди – Brow Henna, Класически масаж, Професионален грим и др.

Мото: Избора е ваш, обучението от нас!!!

Телефон: 0887448143