Йорданка Станчева– практикува Миглопластика и ламиниране на мигли от 2018г. със самостоятелна практика в салон в гр. Търговище, и обучава в гр. Търговище. Познато лице с имидж и професионализъм сред колегите си в България, демонстратор и обучител на всички познати техники в професията и специалността и в областта на миглостилистиката.

Към професионалния път може да се добави, че е :

  • Преподавател към ЦПО Релакс – Сливен от 2022 г. по Договор за сътрудничество.;
  • Висше образование;
  • Квалификационни степени – няколко Мастър класове и специализации по обемни техники и техника „Косъм по косъм”;
  • Квалификация / по държавен образец/ за част от професия „Козметик” – Специалност „Миглопластика и Ламиниране на мигли“;
  • Десетки надграждащи курсове по обемни техники и Ламиниране на мигли;
  • Участие в шампионати както на родна земя така и чуждестранни .
  • 2-ро място от Grand Balkan lash and brow,
  • Множество похвали и добри отзиви в Lash brow champ Киев ,Украйна.

Обучения, които предлага Йорданка Станчева:

Професия: „Миглопластика” , „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс                           Начални обучения по програма Д на МОН за придобиване на квалификация за част от професия  – дневна, задочна и самостоятелна форма:                                                             Специалност: „Миглопластика”. „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс                               Надграждащи обучения / програма Е на МОН/ за козметици с 2-ра СПК/, практикуващи „Миглопластика и обемни техники”, удостоверени с                                                                      Удостоверение за професионално обучение – за част от професия, обр. 3-37 на МОН;                Надграждащи обучения за актуализация и разширяване на квалификация:
– Миглопластика;
– Обемни техники ;                                                                                                                                      – Ламиниране на мигли, удостоверени по желание на кандидат – курсиста – Сертификат или Удостоверение за професионално обучение, обр. 3-37 на МОН.                                                                                                               

Богата гама снимков материал и съдействие по всички въпроси, касаещи тази специалност са видни в профила и в раздел Галерия на сайта с линк към професионалната страница на учебната база!

 За себе си споделя:

„Качествената работа и добрите материали, както и любовта ми към моята работа са ключа към доволните клиенти. Работата ми е моето призвание и удоволствието, с което я работя се вижда всеки ден .

Преподавателската дейност, която стартирам цели да предам своя опит и знания на всеки начинаещ или колега с опит. За мен ще е чест и удоволствие да положа основите на вашето ново начало в света на миглостилистиката!“