tel: 0897624181

ИВАЙЛА ЛИТОВА – практикува в салон  за красота в гр. Гоце Делчев 20 години с богат практически опит с услуги в областта на фризьорството.
Квалифициран преподавател към  центъра от 2023 г.
Образование и квалификациии: – 3-та степен по професията : „Фризьор”
Десетки квалификации за част от професия по различни специалности в областта на фризьорството;
Надграждащи обучения и участия в семинари, допълващи и актуализиращи знания и компетентности по професиите и специалностите, които упражнява.

В самостоятелната Учебна база се предлагат следните обучения:

  1. Професионален курс – обучение по част от професия, удостоверен с Удостоверение за професионално обучение;
  2. Квалификационен курс – обучение за придобиване на степен на професионална квалификация – 2-ра степен. Обучение по дисциплини в съответствие с ДОС по професията.
  3. Квалификационен курс – обучение за придобиване на степен на професионална квалификация – 3-та степен. Обучение по дисциплини в съответствие с ДОС по професията.
  4. Надграждащи обучения – всички модули от професиите, по желание на курсиста.
  5. Надграждащи, при наличие на Удостоверение, с цел квалификационно обучение – Свидетелство за професионална квалификация – втора степен.

Мото: „Бъди по-силен от най-силното си оправдание“
Не забравяйте да се свържете с Ивайла Литова във Фейсбук и на телефона, който директно можете да изберете.

tel: 0899967103

Радислав Чепелов – работи и обучава в  салон за красота в гр. Гоце Делчев –  с богат практически опит в Майсторът в занаята е с множество надграждащи обучения, допълващи и актуализиращи знания и компетентности по професията „Фризьорство”, със специализирана дейност в Бръснарството / Мъжко фризьорство/.
Образование и квалификация

  • Фризьорство– 3-та степен на професионална квалификация от ЦПО „Релакс”-Сливен / надграждаща форма

В самостоятелната Учебна база, организирана през 2023 г. се предлагат следните обучения:

  1. Професионален курс – обучение по част от професия, професия: Фризьор, специалност: „Фризьорство“, удостоверен с Удостоверение за професионално обучение, обр. 3-37 на МОН;
  2. Към всички издадени документи, курсиста има възможност да заяви издаване на Европас приложение на английски език – документ за чужбина или превод и легализация с Апостил.

Обучение по дисциплини в съответствие с ДОС по професията и разработената вътрешна учебна програма по „Бръснаро-фризьорство“.
Надграждащи обучения – всички модули от професията, по желание на курсиста.