Елена Жекова Маринова– практикува Миглопластика  от 2017г. със самостоятелна практика в салон в гр. Варна, и обучава в гр. Варна и гр. София. Освен в българската лаш индустрия, Елена Жекова е добре дошла и в много чуждестранни школи, като преподавател и лектор – демонстратор на всички познати техники в професията.

Към професионалния път може да се добави, че е :

– Преподавател към ЦПО Релакс – Сливен  от 2020 г. по Договор за сътрудничество.;             – Квалификационни степени – няколко Мастър класове и специализации по обемни техники и техника „Косъм по косъм”;                                                                                            – Квалификация / по държавен образец/ за част от професия „Козметик” – Специалност „Миглопластика” със специален модул – „Инструкторска дейност” в Миглопластиката;       – Десетки обучени кадри в областта на „Миглопластика” – реализирани в страната и чужбина – начално ниво;                                                                                                                 – Десетки надграждащи курсове по обемни техники;

Обучения, които предлага Елена Жекова Маринова:

Професия: „Миглопластика”                                                                                              Начални обучения по програма Д на МОН за придобиване на квалификация за част от професия  – дневна форма:  Специалност: „Миглопластика”.                                         Надграждащи обучения / програма Е на МОН/ за козметици с 2-ра СПК/, практикуващи „Миглопластика и обемни техники”, удостоверени с  Удостоверение за професионално обучение – за част от професия, обр. 3-37 на МОН;                                   Надграждащи обучения за актуализация и разширяване на квалификация:
– Миглопластика;
– Обемни техники ;      – hollywood look и др., удостоверени по желание на кандидат – курсиста – Сертификат или Удостоверение за профеионално обучение, обр. 3-37 на МОН.                                                                

Богата гама снимков материал и съдействие по всички въпроси, касаещи тази специалност можете да получите чрез формите за контакт под профилната снимка!

Телефон: 0896185262

Кристиана Тончева практикува от 2017, непосредствено след първия си курс по Миглопластика – техника „косъм по косъм”. Взема участие в множество надграждащи курсове – 2Д, 3Д, 4Д, 5Д, руски обем и мега обем

Ламиниране на мигли е другата специалност, която е в портфолиото на Тончева и успешно я практикува.

Преподавател по Договор за сътрудничество с ЦПО „Релакс”-Сливен в самостоятелно сформираната учебна база в гр. Варна

 

Образование : Икономически университет-Варна

 

Обученията, които се предлагат при Кристиана Тончева:

Професия: „Миглопластика”                                                    Начални обучения по програма Д на МОН за придобиване на квалификация за част от професия  – дневна форма:                       Специалност: „Миглопластика”.                                                  Надграждащи обучения / програма Е на МОН/ за козметици с 2-ра СПК/, практикуващи „Миглопластика и обемни техники”, удостоверени с   Удостоверение за професионално обучение – за част от професия, обр. 3-37 на МОН;  

Ламиниране на мигли – извиване, оцветяване и подхранване.                                                                                              Надграждащи обучения за актуализация и разширяване на квалификация:
– Миглопластика;
– Обемни техники ;     – hollywood look и др.,

Удостоверителни документи:  по желание на кандидат – курсиста – Сертификат или Удостоверение за профеионално обучение, обр. 3-37 на МОН.

 

Мотивация и цел – „Да продължавам да се развивам в тази сфера и да предам моите знания на бъдещи професионалисти в областта”