Десислава  Миновска

телефон: 0887586407

Наберете директно:

0893577877

Диана Димитрова– практикува Миглопластика  от 2018г. със самостоятелна практика в салон в гр. Бургас, и обучава в гр. Бургас. Познато лице с имидж и професионализъм сред колегите си в България, демонстратор и обучител на всички познати техники в професията.

Към професионалния път може да се добави, че е :

– Преподавател към ЦПО Релакс – Сливен  от 2021 г. по Договор за сътрудничество.;                     – Квалификационни степени – няколко Мастър класове и специализации по обемни техники и техника „Косъм по косъм”;                                                                                      – Квалификация / по държавен образец/ за част от професия „Козметик” – Специалност „Миглопластика” със специален модул – „Инструкторска дейност” в Миглопластиката;    – Десетки надграждащи курсове по обемни техники и Ламиниране на мигли;

Обучения, които предлага Диана Димитрова:

Професия: „Миглопластика” , „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс                    Начални обучения по програма Д на МОН за придобиване на квалификация за част от професия  – дневна и самостоятелна форма:                                                                   Специалност: „Миглопластика”. „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс            Надграждащи обучения / програма Е на МОН/ за козметици с 2-ра СПК/, практикуващи „Миглопластика и обемни техники”, удостоверени с Удостоверение за професионално обучение – за част от професия, обр. 3-37 на МОН;                                                           Надграждащи обучения за актуализация и разширяване на квалификация:
– Миглопластика; – Обемни техники ;                                                                                   – Ламиниране на мигли, удостоверени по желание на кандидат – курсиста – Сертификат или Удостоверение за професионално обучение, обр. 3-37 на МОН.                                               Богата гама снимков материал и съдействие по всички въпроси, касаещи тази специалност са видни в профила и в раздел Галерия на сайта!