Десислава  Миновска

телефон: 0887586407

Десислава Миновска е с висше икономическо образование , ОКС“ Магистър“ , специалност: Маркетинг

Работи и живее в Англия от 2004година и е в ресторантьорския бизнес повече от 15 години като генерален мениджър в Лондон. Специализира в сток контрол , откриване на нови заведения към вериги и обучение на служители от всички нива.

По настоящем живее в гр. Бургас, работи и обучава в Бургас

Паралелно започва своето пътешествие и в сферата на красота през 2006 г. с курсове в Pinks Academy Derby като бюти терапист.

* В British Beauty Academy започва кариерата си като лаш стилист през 2016 г

*Последвано от безброй курсове, семинари и уебинари с най-добрите професионалисти в света *Международен Експерт и преподавател

*Основател и собственик на (Be) Lash Queen Professional Academy

*Автор на авторски програми за обучение на начинаещи

*Автор на програма за обучение Обеми Елит – руски и мега обем

* Авторски програми – Мастър класове за напреднали

*Авторска програма Train the Trainer – специализирани курсове за преподаватели

*Международен лектор и преподавател

* Основател на собственик на бранд (Be) Lash Queen Professional – Висококачествени материали и консумативи за миглопластика

* PMU артист

* Носител на Номинация на Artistic Fur Award 2020

*Номиниран за Artistic Fur Award Бранд на годината 2020

* Съдия в International Royal Championship 2021

*Съдия в шампионата Best of the Best 2021

*Организатор на ARTIST SUPREME 2021 – Международна Академия за онлайн състезания * Съдия в Artist Supreme 2021

* Организатор на Art Master 2022

* Съдия в Art Master 2022

* Организатор на SummerBeauty Fest 2022

* Съдия в Summer Beauty Fest

*Съдия в Best of the Best 2022 Nederland и много други

Повече подробности за предлаганите обучения – на лични съобщения или по телефона, посочен под снимката, който можете директно да наберете.

Наберете директно:

0893577877

Диана Димитрова– практикува Миглопластика  от 2018г. със самостоятелна практика в салон в гр. Бургас, и обучава в гр. Бургас. Познато лице с имидж и професионализъм сред колегите си в България, демонстратор и обучител на всички познати техники в професията.

Към професионалния път може да се добави, че е :

– Преподавател към ЦПО Релакс – Сливен  от 2021 г. по Договор за сътрудничество.;                     – Квалификационни степени – няколко Мастър класове и специализации по обемни техники и техника „Косъм по косъм”;                                                                                    

 – Квалификация / по държавен образец/ за част от професия „Козметик” – Специалност „Миглопластика” със специален модул – „Инструкторска дейност” в Миглопластиката;    – Десетки надграждащи курсове по обемни техники и Ламиниране на мигли;

Обучения, които предлага Диана Димитрова:

Професия: „Миглопластика” , „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс                    Начални обучения по програма Д на МОН за придобиване на квалификация за част от професия  – дневна и самостоятелна форма:                                                                   Специалност: „Миглопластика”. „Ламиниране на мигли“ или комбиниран курс            Надграждащи обучения / програма Е на МОН/ за козметици с 2-ра СПК/, практикуващи „Миглопластика и обемни техники”, удостоверени с Удостоверение за професионално обучение – за част от професия, обр. 3-37 на МОН;                                                           Надграждащи обучения за актуализация и разширяване на квалификация:
– Миглопластика; – Обемни техники ;                                                                                   – Ламиниране на мигли, удостоверени по желание на кандидат – курсиста – Сертификат или Удостоверение за професионално обучение, обр. 3-37 на МОН.                                               Богата гама снимков материал и съдействие по всички въпроси, касаещи тази специалност са видни в профила и в раздел Галерия на сайта!